Dordogne, Périgord, france
Français English

CAMPING DOMAINE DU LAC*** - Famille Lhomond - 24580 PLAZAC-EN-PÉRIGORD-NOIR
Tel.:+33.553 507 586 - +33.607 482 375 - +33.625 031 754
Fax: +33.553 505 836 - Email : contact@domainedulac-dordogne.com

2016 : open van 8 Mei tot 30 September

In 2016 verandert LE CAMPING DU LAC van naam en wordt LE CAMPING DOMAINE DU LAC Dezelfde eigenaren, dezelfde services, dezelfde vakantie. Welkom op ons Domein !
Zoek en reserveer uw verblijf
 
   

Informations Promotions

Wifi

ligging

Chèques Vacances

ANWBACSI

Al meer dan 30 jaar verwelkomt de familie Lhomond bezoekers op hun camping met familie atmosfeer.
CAMPING DOMAINE DU LAC*** is gesitueerd in 8 hectaren groen landschap in de Dordogne,Perigord.
Gelegen in Plazac,Perigord,dichtbij de grotten van Lascaux,Eyzies (wereld hoofdstad van Prehistorische geschiedenis en niet ver van Sarlat (middeleeuwse stad),heeft U de mogelijkheid om vele toeristische en culturele bezoeken af te leggen maar ook voetreizen te maken in het rustige landschap.
 
     
Het landschap in de Dordogne,Perigord is erg gul : kleine valleien en beboste heuvels,rivieren om te vissen,pitoreske dorpjes,onnoemelijke kastelen,grotten en prehistorische schuilplaatsen die wereld beroemd zijn.
     
ZoomIn op CAMPING DOMAINE DU LAC***, met vele mogelijke activiteiten : Zwemmem en vissen in het meer van 3.5 hectaren, verwarmd zwembad en verwarmd plonsbad, tennisbaan, terrein multi-sporten, bowling pitch, beach-volleybal pitch, tafel tennis en speeltuin voor de kinderen. Ook is er gedurende het seizoen gevarieerd vermaak voor de kinder club.
Voor een top kwaliteit verblijf,in familie atmosfeer, garanderen Yvette en Maurice,Nathalie en Pierre U een warm en persoonlijk welkom.
 
Voor sportieve,culturele of gastronomische vakanties (foie gras,confit,boletus champignons,truffels...) of gewoonweg relaxen heet het CAMPING DOMAINE DU LAC*** U welkom en wenst U een prettig verblijf.   Zoom

| Home page | Accommodatie | Tarieven-Reservering | E-mail | Version française | English version |